Om oss

Om Påbygg Spesialisten

Påbygg Spesialisten er en av Norges fremste totalleverandør av komplette kranbiler og utstyr. Hos oss får du unike løsninger tilpasset dine behov. Vi er stolte av å tilby grundig opplæring ved overlevering av våre produkter. Nærmere 20 år i bransjen gjør at vi kan tilby både solid kompetanse og bred erfaring. Ved å handle med oss er du sikret høy kvalitet til en god pris.

For å få det beste resultatet må du ha den beste samarbeidspartneren. Vi har gjennom vår lange fartstid bygd opp en solid faglige kompetanse som kommer kunden til gode.

Påbygg Spesialisten er opptatt av å ivareta gode kunderelasjoner og yte god service. Dette gjør at vi gjennom årene har bygget opp en stabil krets av kunder. Vi stiller opp med 3D-tegning, samt egne ingeniører som ivaretar hver eneste konstruksjon og beregning. Dermed kan du gjennom hele prosessen være trygg på at du får akkurat det du ønsker.

Vi tilbyr full garanti på både lastebil, henger og påbygg. I tillegg til vårt eget merke PS er Påbygg Spesialisten forhandler av kjente merkevarer som Scania, Volvo, EmTech, Konar og Fuso. Vi kan også skaffe MAN og Mercedes på bestilling. I tillegg er vi distributør av Hydro Leduc hydrauliske pumper og motorer. Vi bistår også med salg av brukte kranbiler ved behov.

Ikke stykkevis og delt, men komplett. Først da ser du forskjellen.

    Få mer informasjon

    Send oss telefonnummer og epostadresse, så kontakter vi deg med mer informasjon.